Què fer / Agenda / Festes i tradicions populars / Festes de Santa Eulàlia

Festes de Santa EulàliaFestes i tradicions populars, En família
10/02/2023 - 12/02/2023

Les Festes de Santa Eulàlia, festa major d'hivern de Barcelona, són dedicades al públic familiar. Durant aquests dies màgics, s’homenatja la valenta Laia, la nena que es va rebel·lar per defensar els seus ideals. Aquesta nena ha estat per a la ciutat símbol de solidaritat, de defensa de la justícia i de compromís de la joventut. Santa Eulàlia i la Mare de Déu de la Mercè són copatrones de Barcelona. Per a celebrar aquestes festes, es preparen activitats per a tota la família. No us podeu perdre els gegants, les cercaviles o els correfocs. actuacions castelleres, sardanes, trobada de puntaires i bandes de música de la ciutat que faran diversos itineraris, a més d’altres activitats dirigides a grans i petits.
El dia 12, festivitat de santa Eulàlia, se celebraran diversos actes, com la col·locació al balcó de l’ajuntament del Penó de Santa Eulàlia (una reproducció de l’antiga bandera de la ciutat), ballada de sardanes, trobada de gegants...
El cap de setmana de l'10, 11 i 12 de febrer es concentrarà una àmplia programació dirigida a grans i petits per commemorar aquesta festivitat.


Portes obertes als museus

CaixaForum
CCCB
CosmoCaixa
El Born Centre de Cultura i Memòria
Fundació Miró
MACBA
MNAC
MUBHA Oliva Artés
MUHBA Cada de l'Aigua
MUHBA Domus de Sant Honorat
MUHBA El Call
MUHBA Refugi 307
MUHBA Turó de la Rovira
MUHBA Via sepulcral romana
MUHBA Vil·la Joana
Museu d'Arqueologia
Museu de Ciències Naturals (Fòrum i també Jardí Botànic)
Museu de la Música
Museu del Disseny
Museu d'Història de Barcelona
Museu Frederic Marès
Museu Marítim
Museu Picasso
Palau Güell
Pavelló Mies van der Rohe

També us pot interessar